About

Johann Gustav er en dansk pianist og komponist, bosat i København, hvor han er en travl freelancemusiker som orkesterleder såvel som sideman i adskillige sammenhænge på tværs af musikgenrer. Derudover er han huspianist hos Wallmans i Cirkusbygningen. 

 

Johann Gustav er født i 1994 og opvokset på Bornholm i et lille landhus tæt på Gudhjem. Som tiårig blev han fascineret af klaveret og har ikke fjernet fingrene fra det siden. Efter sin uddannelse fra musikkonservatoriet har han haft musikken som sin levevej.

 

Johann Gustav udgav i foråret 2016 sin debutplade med sit projekt Wood Factory – en jazzsekstet, som spiller hans egne kompositioner. Musikken trækker sine rødder i den moderne jazz, men er samtidig stærkt influeret af en sval melankolsk karakter, som man kender i Norden. Pladen blev anmelderrost og var blandt andet Ugens Album på P8 Jazz. Siden udgivelsen af debutpladen har Johann Gustav arbejdet på nye kompositioner og arrangementer til det opfølgende album Wood Factory Seizing Intuition, som udkom i oktober 2018.

 

Derudover har han ved siden Wood Factory startet flere forskellige projekter op – særligt har duoformaterne haft interesse. Johann Gustav har fra den tidlige start på sin karriere haft mange bolde i luften og været glad for at sætte skibe i søen. Det være sig alt fra store arrangementer som musikfestivalen Musik over Gudhjem, som han startede i 2014 i samarbejde med saxofonisten Søren Høst, til events gennem løbende samarbejde med spillesteder og restaurationer.
Kig i fanerne Projekter eller Medier for lydklip og mere info.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial