I kraft af Johann Gustavs brede netværk, kan han garantere at kunne levere kvalitetsmusik til din konfirmation, fødselsdag, bryllupsfest eller hvad end, det måtte være. Det kan være alt fra soloklaver som baggrundsmusik til det helt store festorkester. Tøv ikke med at tage kontakt og få hjælp til at skræddersy musikken til dit arrangement.

Nedenfor kan du danne dig et billede af, hvordan det f.eks. kan se ud:

Afspil video

Skov/Lohmann udgør en stilet duo med sangeren Lise Lohmann i front. Med en fælles forkærlighed for jazz og soul fortolker de klassikere og giver det liv og sjæl.

Lise er uddannet rytmisk sanger fra konservatoriet i Odense og har endvidere en Kandidat fra Musikvidenskabeligt Institut i København. Lise har sunget i mange forskellige konstellationer, både som solist og korsanger.

Afspil video

Johann Gustav duo er et orkester, som har spillet til et utal af events – bl.a. har de haft æren af at spille til selskaber i de royale kredse. Denne jazzduo spiller et repertoire primært bestående af sange fra den amerikanske sangskat. Denne duo udgøres foruden Johann Gustav på piano af Matthias Petri på bas. Efter Matthias vendte hjem efter to år i New York har han mildt sagt indtaget musikscenen med storm og er nu blåstemplet som et af de største bastalenter i Danmark. Klippet her er filmet i forbindelse Folkemødet 2018 i Københavns Lufthavne.

Afspil video

Sandra er uddannet skuespiller og sanger med et CV så langt som øjet rækker. Det er der en grund til, for hun emmer af nærvær, indlevelse og personlighed. Se mere til Sandra på hendes hjemmeside.

Johann er en del af Popkollektivet, som tilbyder musik til enhver festlig lejlighed. Besøg deres hjemmeside for at se flere videoer og læs mere om dem.

Groove Connection er garant for at levere musik med overskud og sprængfyldt af energi. Et femmandsorkester alle med baggrund fra musikkonservatoriet, og med mange år på scenen bygger et stærkt fundament af professionalisme og stor erfaring med liveoptrædener. 
Vi har et bredt repertoire, der spænder fra god gammeldags rock’n’roll til moderne pophits – og hvad der ellers er der imellem af velkendte 80’er-klassikere, funk-, R’n’B- og soulnumre. 
Vores repertoire kan med garanti sætte ild i de kridtede dansesko, og skulle du have særlige ønsker til musikken, finder vi gladeligt ud af det. 
Vi sørger naturligvis for selv at medbringe kvalitetsudstyr, som sikrer den bedste lyd til arrangementet. 

Afspil video

Connaisseurs de jazz – en jazztrio, der leger med musikken og udnytter den store mulighed for dynamisk variation foreligger, når der også er trommer med i bandet.