Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/5/8/7/johanngustav.com/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Blue Silhouettes - Johann Gustav

Blue Silhouettes

Created with Sketch.

Blue Silhouettes

er en dansk kvartet, der er består af Frederikke Vedel, Johann Gustav, Jakob Roland og Janus Templeton. Vi spiller vores egne engelsksprogede sange, der er baseret på refleksioner over livets mange mekanismer – store og små glæder, svigt, håb, drømme, forventninger, tab, kærlighed og meget andet. 

Hvis vi – lidt forsimplet –  skal prøve kategorisere vores musik, vil det nok være et blandingsprodukt af jazz, pop og singer-songwriter. Men faktisk prøver vi at undgå, at sætte vores musik i bås, fordi den tager farve af så meget forskellig musik på tværs af stilarter, tidsaldre og geografi – det er lige fra jazz og folkemusik til pop og klassisk impressionisme.

Arrangementerne balancerer mellem det nøje arrangerede, gennemkomponerede og det frie, intuitive med masser af af improvisation. Vi har kræset for detaljerne i vores kompositioner og med et hav af musikalske penselstrøg fra hele verden, lægger vi et solidt fundament for en legesyg tilgang til musikken, som gør den uforudsigelig og nærværende.

Vores bandnavn udspringer af to ting, der repræsenterer noget grundlæggende for vores tilgang til at skabe musik og danne Blue Silhouettes.Farven blå repræsenterer åbne vidder og er ofte forbundet med himlen og havet. Den repræsenterer frihed, intuition, fantasi, inspiration og følsomhed. 

Silhouetter har en mystisk, dragende form, der er spækket med uafklarede spørgsmål og undren over alt det ukendte i det billede, man kun kan se omridset af.

For generelle forespørgsler & booking
mail@johanngustav.com