Lyra

Lyra

Lyra består af Nanna Schou og Johann Gustav, og udspringer af deres fælles forkærlighed for den nordiske sangskat. Med udgangspunkt i højskolesangbogens tidløse melodier skaber duoen en inkluderende koncertoplevelse fyldt med nostalgi og varme.

De har håndplukket deres personlige favoritter og bruger effektpedaler og synthesizers til hælde den gamle vin på nye flasker. Med respekt for de oprindelige melodier tilgår de nysgerrigt sangene og inviterer publikum med ind i et klangligt landskab, der understøtter teksternes farverige analogier og finurlige fortællinger.

Følg Lyras facebookside for at se koncertdatoer m.m.

Nanna Schou Dreier er sangerinde og sangskriver med base i København. Det er altid varmen og nærværet med publikum, der betyder noget for Nanna.
På hendes egne udgivelser dyrker hun dansksproget singer-songwriter og har desuden fordybet sig i sydafrikansk musik med a cappella-gruppen Baobab Sisters, som har turneret i Danmark, England og Sydafrika.
Som teenager blev hun for alvor bidt en af en gal sangfugl, som førte til hendes uddannelse i rytmisk sang på Skurup Folkhögskola og Syddansk Musikkonservatorium.

Johann Gustav er konservatorieuddannet pianist og komponist. Han har sin daglige gang i København, hvor han ses som orkesterleder og sideman på tværs af genrer – lige fra små intime koncertsammenhænge til kapelmester i større produktioner. 
Genremæssigt er han bredt favnende med flere udgivelser bag sig og har medvirket som huspianist og musikansvarlig i mere end 350 forestillinger i europas største dinnershow, Wallmans Copenhagen.

Kontakt

For koncertbookinger og andre forespørgsler

nannaschou@hotmail.com