Lyra

Lyra er en dansk duo, der udspringer af en kærlighed til den nordiske tone. Med udgangspunkt i højskolesangbogens tidløse melodier, dykker duoen ned i de mange fortællinger og skaber en inkluderende koncertoplevelse.
Duoen har håndplukket deres personlige favoritter og hælder den gamle vin på nye flasker ved hjælp af effektpedaler, keyboards og synthesizers. Med respekt for melodierne tilgår de nysgerrigt sangene og inviterer lytteren ind i et klangligt landskab, der komplimenterer teksternes farverige analogier og finurlige fortællinger.

Lyra består af Johann Gustav og Nanna Schou, der begge er opvokset på Bornholm. Deres fælles forkærlighed for viser, det danske sprog og nordisk melankoli fik de øjenene op for, da de mødte hinanden på musikkonservatoriet. Derfor besluttede de at danne Lyra. 

Følg Lyras facebookside for at se koncertdatoer m.m.

Nanna Schou Dreier er en dansk sangerinde og sangskriver med base i København. Som freelancemusiker er hun engageret i mange forskellige projekter, der favner bredt i genrer. Det er altid varmen og nærværet med publikum, der betyder noget for Nanna – den spontane glæde ved musik og i særdeleshed sangen, som også afpejles tydeligt i hendes egne udgivelser. 
Hun har desuden specialiseret sig i sydafrikansk musik og har sammen med vokalgruppen Baobab Sisters turneret i Danmark, England og Sydafrika.
Som teenager blev hun for alvor bidt en af en gal sangfugl, som førte til hendes uddannelse i rytmisk sang på Skurup Folkhögskola og Syddansk Musikkonservatorium.

Johann Gustav er konservatorieuddannet pianist og komponist. Han har sin daglige gang i København, hvor han ses i adskillige sammenhænge på tværs af genrer. 
Han er en bredt favnende pianist med flere udgivelser bag sig og har blandt andet medvirket som huspianist og musikansvarlig i mere end 350 forestillinger i europas største dinnershow, Wallmans Copenhagen.

Kontakt

For koncertbookinger og andre forespørgsler

mail@johanngustav.com
+45 26746698