Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/5/8/7/johanngustav.com/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Johann Gustav - om

OM

Created with Sketch.

Johann Gustav (1994)

er de danske pianisters svar på Schweizerkniven. Med sin brede interesse i alle genrer, passer han ind i enhver konstellation og farver med en personlig og nærværende spillestil.
Siden han dimitterede som komponist og rytmisk pianist fra Musikkonservatoriet (Cand. Musicae – Master of Music), har han været en aktiv del af musikscenen i Danmark såvel som flere lande i Europa.

Johann Gustav gjorde sig allerede bemærket, da han som 17-årig blev optaget på Musikkonservatoriet og samme år startede musikfestivalen Musik Over Gudhjem, der kørte i 3 år med stor succes. Som 20-årig kom han på landkortet i dansk jazz med sit debutalbum Wood Factory, der både blev velrenommeret og udnævnt Ugens Album hos Danmarks Radio. I starten af sine 20’ere medvirkede han i TV-2 serien Radio Mercur og fik derefter øjnene op for showbizz – det ledte ham til søge stillingen som kapelmester og performer i Europas største dinnerteater Wallmans Copenhagen, og startede der som 23-årig. Senere er han kommet ind revyens verden og modtog i 2023 Revy Danmarks fornemme pris; Årets Revykomponist.

Johann Gustav er opvokset på Bornholm på en landejendom og har  har været fascineret af musik så længe han kan huske. Det har ført til en levevej i musikken, som er spækket med ambitiøse projekter, der står i kø for at blive realiseret.